Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Drepturi exclusive discutate prin prisma Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat

Drepturi exclusive discutate prin prisma Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat

           
20.12.2017   1026 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Marți, 19 decembrie, a avut loc o nouă ședință dedicată implementării Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat pentru anii 2017-2020, cu participarea reprezentanților Agenției Servicii Publice. Menționăm că, Agenția Servicii Publice oferă o gamă largă de servicii publice în regim de drept exclusiv.

Principale subiectele abordate în cadrul ședinței s-au axat pe realizarea pct. 1-4 (optimizarea drepturilor exclusive) din Planul de acțiuni privind implementarea Programului menționat precum: aspecte privind serviciile prestate, metodologia de calcul a tarifelor și veniturile obținute din acestea, pentru fiecare departament din cadrul Agenției Servicii Publice, perspective de îmbunătățire etc.

Totodată, atenționăm că autorităţile publice centrale de specialitate, autorităţile administraţiei publice locale, autorităţile cu funcţii de reglementare şi control, în limitele competenţelor  urmează să identifice bariere anticoncurențiale și acțiuni de înlăturare a acestora și să prezinte Consiliului Concurenței, până la data de 15 ianuarie, informații cu privire la executarea Programului.

Consiliul Concurenței

20.12.2017

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next