Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  O nouă ediție Competition CaFÉ

O nouă ediție Competition CaFÉ

           
12.12.2017   1667 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Eveniment organizat cu susținerea Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței", finanțat din fonduri europene.

Implementarea prevederilor Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat continuă să constituie subiect de discuții în cadrul platformei Competition CaFÉ. În acest sens, astăzi, 12 decembrie 2017, cea de-a 24-a ediție Competition CaFÉ a întrunit peste 30 de reprezentnți ai Guvernului Republicii Moldova, ai Consiliului Concurenței din Republica Molodva și România și ai Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței".

Evenimentul este moderat de  domnul Veaceslav GUȚUȚUI, Membru al Plenului Consiliului Concurenței care va prezenta participanților principalele prevederi ale Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat, precum și planul de acțiuni privind implementarea prevederilor acestuia. Ulterior, domnul Ion TĂRNĂ, Șef Direcție Juridică al Consiliului Concurenței va participa cu o prezentare privind Evaluarea barierelor anticoncurențiale. 

Totodată, doamna Daniela ELEODOR, Manager de proiect Consiliul Concurenței din România va prezenta participanților Analiza impactului concurenței în trei sectoare cheie ale economiei românești.

Evenimentul are  drept scop eficientizarea procesului de identificare a barierelor  anticoncurențiale și a acțiunilor de înlăturare a acestora, precum și să asigure alinierea schemelor de ajutor de stat în conformitate cu angajamentele ce reies din Acordul de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană. 

 Consiliul Concurenței

12 decembrie 2017

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next