Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Colaborarea aduce eficientizarea

Colaborarea aduce eficientizarea

           
30.11.2017   2559 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Eveniment organizat cu susținerea Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței", finanțat din fonduri europene.

Astăzi, 30 noiembrie 2017, Consiliul Concurenței împreună cu membrii Proiectului Uniunii Europene "Suport pentru Consiliul Concurenței" și în cooperare cu Camera de Comerț și Industrie  organizează o nouă ediție Competition CaFE.  Evenimentul este dedicat promovării culturii concurențiale în Republica Moldova și protecției datelor cu caracter personal și a întrunit sub egida sa peste 40 de reprezentanți ai autorităților de stat, întreprinderilor municipale, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri din Republica Moldova.

Cu un cuvânt de salut au deschis conferința domnul HAREA, Președinte al Camerei de Comerț și Industrie și doamna CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței, după care domnul GUȚUȚUI,  Membru al Plenului Consiliului Concurenței va prezenta participanților principalelor prevederi ale Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat.

Ulterior, doamna DEMIAN, Expert în  drept europen va vorbi despre  Protecția datelor cu caracter personal: provocări și noi oportunități pentru mediul de afaceri.

La eveniment participanții vor avea posibilitatea să adreseze  întebări și să se implice activ în discuții și dezbateri.

Consiliul Concurenței

30 noiembrie 2017

 

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next