Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  O nouă ediție Competition CaFE

O nouă ediție Competition CaFE

           
24.11.2017   1077 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Eveniment organizat cu susținerea Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței", finanțat din fonduri europene.

Continuăm seria de evenimente dedicate implementării Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat și am întrunit, astăzi, 24 noiembrie 2017, la o masă de discuți reprezentanți ai Direcțiilor Primăriei Municipiului Chișinău și Preturilor de sector din cadrul Primăriei, reprezentanți ai autorităților administrației publice locale ale mun. Chișinău și reprezentanți ai Oficiului Teritorial Centru al Cancelariei de Stat.

Tradițional, cu un cuvânt de salut evenimentul a fost deschis de doamna Viorica CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței.

Ulterior, domnul Veaceslav GUȚUȚUI, Membru al Plenului Consiliului Concurenței, va prezenta participanților Principalele prevederi ale Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat și va vorbi despre Activități de implementare ale Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat.

Totodată, domnul Valeriu BURLEA, Șef Direcție Ajutor de Stat pentru Dezvoltare Regională a Consiliului Concurenței va prezenta invitaților Implementarea principiilor concurențiale de către APL pe piețele SIEG - lor.

Reiterăm că autorităţile publice centrale de specialitate, autorităţile administraţiei publice locale, autorităţile cu funcţii de reglementare şi control, în limitele competenţelor urmează să identifice bariere anticoncurențiale și acțiuni de înlăturare a acestora, precum și să asigure alinierea schemelor de ajutor de stat în conformitate cu angajamentele ce reies din Acordul de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană.

Consiliul Concurenței

24 noiembrie 2017

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next