Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  O nouă ediție Competition CaFE – discuții cu avocații

O nouă ediție Competition CaFE – discuții cu avocații

           
31.10.2017   1696 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Eveniment organizat cu susținerea Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței", finanțat din fonduri europene.

Implementarea mecanismelor pro-concurenţiale în activitatea avocaţilor din Republica Moldova, provocările întâmpinate și soluțiile propuse este subiectul abordat astăzi, 31 octonbrie 2017, în cadrul unei noi ediții Competition CaFE. Evenimentul a întrunit la o masă rotundă membri ai Uniunii Avocaților din Republica Moldova, reprezentanți ai Consiliul Concurenței al Republicii Moldova și din România, ai Proiectului Uniunii Europene "Suport pentru Consiliul Concurenței".

Moderatorul evenimentului, doamna Viorica CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței al Republicii Moldova, a deschis platforma de discuții cu un cuvânt de salut, după care cu remarci introductive au participat domnul Emanoil PLOȘNIȚA, Preşedintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului doamna Cristina BUTACU, Director, Direcţia Juridic-Contencios, Consiliul Concurenţei din România va participa cu o prezentare despre "Rolul avocatului în îndeplinirea obiectivului respectării normelor de concurenţă".

Ulterior, avocații participanți și reprezentanţi Uniunii Avocaților din Republica Moldova sunt invitați la discuții și dezbateri privind problemele cu care se confruntă și vor avea posibilitatea să adreseze întrebări.

La rândul său, doamna Cornelia GORINCIOI, Şef al Direcției Concurență Neloială din cadrul Consiliului Concurenței al Republicii Moldova va vorbi despre ”Elucidarea unor neclarități în percepția avocaților vis-a-vis de activitatea Consiliului Concurenței”.

Amintim că platforma de discuții Competition CaFE, lansată de către Consiliul Concurenței în decembrie 2015, este acum la cea de-a XIX-a ediție și a devenit un instrument important de promovare și creștere a culturii concurențiale în rândurile societății civile și în toate sectoarele.

Consiliul Concurenței

31 octombrie 2017

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next