Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Implementarea mecanismelor pro-concurenţiale în activitatea executorilor judecătoreşti. Provocări şi soluţii.

Implementarea mecanismelor pro-concurenţiale în activitatea executorilor judecătoreşti. Provocări şi soluţii.

           
27.09.2017   1161 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Eveniment organizat cu susținerea Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței", finanțat din fonduri europene.

Chiar acum,  în cadrul celei de-a XV-a ediții Competition CaFE s-au întrunit peste 45 de participanți, reprezentanți  ai Consiliul Concurenței al Republicii Moldova și din România, ai Proiectului Uniunii Europene "Suport pentru Consiliul Concurenței", executori judecătoreşti şi reprezentanţi ai UNEJ Moldova și România (Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești) la o masă rotundă cu genericul „Implementarea mecanismelor pro-concurenţiale în activitatea executorilor judecătoreşti".

Moderatorul evenimentului, Viorica CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței al Republicii Moldova, a deschis evenimentul cu un cuvânt de salut.

În cadrul evenimentului Nicoleta CRIŞAN, Inspector de concurenţă Direcţia Servicii Consiliul Concurenței din România va participa cu o prezentare despre Experienţa Consiliului Concurenţei din România. Totodată, Georgeta RAPORTORU, Vicepreședintele Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București va vorbi despre "Respectarea deciziilor Consiliului Concurenței din România în relaţia cu acţiunile/non-acţiunile APL".

Ulterior, executorii judecătoreşti participanți și reprezentanţi ai UNEJ Moldova  sunt invitați la discuții și dezbateri privind problemele cu care se confruntă și vor avea posibilitatea să adreseze întrebări colegilor din România.

La rândul său, Ion ŢĂRNĂ, Şef al Direcției Juridice din cadrul Consiliului Concurenței al Republicii Moldova va prezenta „Problemele întâmpinate în procesul de executare a deciziilor Consiliului Concurenţei din Republica Moldova."

Masa rotundă a fost organizată de Consiliul Concurenței împreună cu membrii Proiectului Uniunii Europene "Suport pentru Consiliul Concurenței".

Consiliul Concurenței

27 septembrie 2017

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next