Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Programul național în domeniul concurenței și ajutorului de stat votat în cadrul ședinței plenare a Parlamentului

Programul național în domeniul concurenței și ajutorului de stat votat în cadrul ședinței plenare a Parlamentului

           
21.07.2017   1201 Accesări     Cuvinte cheie ↓

La data de 20.07.2017 în cadrul ședinței plenare a Parlamentului a fost examinat și votat proiectul legii pentru aprobarea Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat pentru anii 2017-2020.

Programul prevede o abordare complexă şi strategică a problemelor, obiectivelor şi acţiunilor care urmează a fi realizate în perioada 2017-2020, fiind racordat, sub aspect temporal, la perioadele de realizare a celor mai importante documente de politici strategice ale Republicii Moldova.

 Obiectivul general al Programului îl reprezintă dezvoltarea mediului concurențial loial prin deschiderea sectoarelor economice către concurență și monitorizarea eficientă a ajutorului de stat.

 Menționăm că Programul național în domeniul concurenței și ajutorului de stat a fost publicat pe pagina web a Consiliului Concurenței și poate fi accesat la următoarea adresă: Programul național în domeniul concurenței și ajutorului de stat

Consiliul Concurenței

21 iulie 2017

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next