Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Cea de-a 16-a Conferinţă Anuală a Reţelei Internaţionale de Concurenţă

Cea de-a 16-a Conferinţă Anuală a Reţelei Internaţionale de Concurenţă

           
11.05.2017   606 Accesări    

În perioada 10-12 mai 2017 delegația Consiliului Concurenței participă în cadrul celei de-a 16-a Conferințe Anuale a Rețelei Internaționale de Concurență (ICN) care se desfășoară, în acest an, în or. Porto, Portugalia.

Evenimentul a întrunit circa 600 de reprezentanți din peste 100 de autorități de concurență, experți non-guvernamentali și reprezentanți ai organizațiilor internaționale din întreaga lume.

Participarea reprezentanților Consiliului Concurenței în cadrul acestei Conferințe va contribui la preluarea celor mai bune practici în aplicarea și actualizarea legislației concurențiale în conformitate cu standardele internaționale.

Amintim că, ICN este o reţea care reuneşte autorităţi de concurenţă naţionale şi multinaţionale în scopul diseminării celor mai bune practici în domeniu, a fortificării rolului autorităţilor de concurenţă în domeniul promovării principiilor concurenţiale, precum şi în scopul susţinerii cooperării la nivel global în acest domeniu. Consiliul Concurenței al Republicii Moldova este membru al Rețelei Internaționale de Concurență începând cu luna iunie 2007.

Consiliul Concurenței

11 mai 2017

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next