Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  O nouă ediție Competition CaFÉ dedicată aplicării legislației concurențiale pe piețele produselor agricole și agroalimentare din Republica Moldova

O nouă ediție Competition CaFÉ dedicată aplicării legislației concurențiale pe piețele produselor agricole și agroalimentare din Republica Moldova

           
03.05.2017   888 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Aplicarea legislației concurențiale pe piețele produselor agricole și agroalimentare din Republica Moldova este  subiectul abordat  astăzi, 3 mai 2017, în cadrul unei noi ediții Competition CaFÉ, organizate la sediul Consiliului Concurenței. 

Moderatorul evenimentului, doamna Viorica CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței al Republicii Moldova, a deschis platforma de discuții cu un cuvânt de salut, după care cu remarci introductive au participat domnul Ion PAREA, Viceministru al Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova și domnul  Ion MAXIM, Membru al Plenului al Consiliul Concurenței.

Evenimentul întrunește  reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, ai Consiliului Concurenței. 

În cadrul evenimentului sunt abordate aspectele concurențiale ale activității Consiliilor pe filiera produsului, reglementate de prevederile Legii privind organizarea și funcționarea piețelor produselor agricole și agroalimentare nr.257 din 27.07.2006.

Amintim că platforma de discuții Competition CaFE, lansată de către Consiliul Concurenței în decembrie 2015, este acum la cea de-a XIII-a ediție și deja a devenit un instrument important de promovare și creștere a culturii concurențiale.

Consiliul Concurenței

03.05.2017

 

 

 

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next