Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Competition CAFÉ cu mass-media

Competition CAFÉ cu mass-media

           
07.03.2017   264 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Eveniment organizat cu susținerea Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței", finanțat din fonduri europene.

Suntem la cea de-a 11 ediție Competition CAFÉ care a întrunit astăzi, 7 martie 2017, reprezentanți ai Consiliului Concurenței, ai Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței", ai mass-media din Republica Moldova și din România.

Evenimentul este moderat de Cătălin Marius BALAN, Editor, Departmentul Știri, Digi24TV, România care a împărtășit experiența sa în domeniul comunicării instituționale cu canalele media vizuale.

Viorica CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței a prezentat câteva remarci introductive.

Constantin RUDNIȚCHI, Editor TVR1 "La bani mărunţi", Editor Șef la "Economistul", România a vorbit colegilor din Republica Moldova despre: Cum poate explica o informație despre concurență prețul plătit de consumator și funcționarea corectă a pieții. Câteva soluții posibile.

Pe parcursul evenimentului  reprezentanții mass-media din Republica Moldova au fost provocați să comunice problemele cu care se confruntă în comunicarea cu instituțiile de stat și în elaborarea unor materiale pe subiecte economice, dar și să vină cu posibile soluții în vederea eficientizării acestui dialog.

Totodată, experții invitați au prezentat exemple din propria experiență privind situația în mass-media din România, despre cum aducem un subiect  De la gustul publicului la interesul public, incitând oaspeții să propună viziunea lor despre cum "traducem" un comunicat al instituțiilor de stat să fie pe interesul publicului larg.

Consiliul Concurenței

7 Martie 2017

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next