Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Dialog cu institutele de politici publice

Dialog cu institutele de politici publice

           
02.03.2017   285 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Eveniment organizat cu susținerea Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței", finanțat din fonduri europene.

Chiar acum, o nouă ediție Competition CaFE cu genericul "10 ani de cultură concurențială în Republica Moldova - Evoluții și provocări" a întrunit, în cadrul platformei de discuții, reprezentanți ai Consiliului Concurenței, Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței", experți și reprezentanți ai institutelor de politici publice din Republica Moldova.

Principalele subiecte abordate vor viza modalitățile de consolidare a relațiilor de colaborare între autoritatea de concurență și societatea civilă în vederea promovării culturii concurențiale în Republica Moldova .

Evenimentul a fost deschis cu un cuvânt de salut de către doamna Viorica CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței și este moderat doamna Despina PASCAL, Expert Proiectul UE "Suport pentru Consiliul Concurenței".

Amintim că, Proiectul Uniunii Europene "Suport pentru Consiliul Concurenței", are drept scop susținerea Republicii Moldova în realizarea obiectivelor pe componenta de concurență, specificate în capitolul de legislație și politică concurențială din cadrul DCFTA (Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător UE-Moldova).

Consiliul Concurenței

02.03.2017

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next