Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Seminar privind limbajul non-verbal și conținutul discursului în cadrul unui interviu tv

Seminar privind limbajul non-verbal și conținutul discursului în cadrul unui interviu tv

           
13.12.2016   591 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Eveniment organizat cu susținerea Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței", finanțat din fonduri europene.

Astăzi, echipa Consiliului Concurenței a fost antrenată în cadrul unui seminar dedicat comunicării verbale și non-verbale la acordarea unui interviu tv. Seminarul a fost susținut de domnul Cătălin Marius BĂLAN, Editor la Redacţia Ştiri, Digi24TV, care a prezentat câteva aspecte teoretice privind limbajul non-verbal și conținutul discursului în cadrul unui interviu tv cum ar fi: pregătirea interviului, comportamentul non-verbal în timpul interviului, legătura dintre mesajul transmis și imaginea intervievatului, cum trebuie să transmitem mesajul etc. Totodată, angajații Consiliului Concurenței au fost implicați în mai multe exerciții practice și jocuri de simulare, ulterior cu o analiză generală a acestora.

Amintim că obiectivul general al Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței" este îmbunătățirea aplicării legii și reglementărilor din domeniul concurenței în Republica Moldova și unul din scopurile specifice ale acestuia este îmbunătățirea capacității instituționale a Consiliului Concurenței.

Consiliul Concurenței

13 decembrie 2016

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next