Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Consiliul Concurenței la Forumul Global în domeniul Concurenței

Consiliul Concurenței la Forumul Global în domeniul Concurenței

           
01.12.2016   547 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Chiar acum, doamna Viorica CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței,  domnul Emil GUȚU, Vicepreședintele Consiliului Concurenței și domnul Heinrich HOELZLER Liderul de Echipă al Proiectului UE „Suport pentru Consiliul Concurenței" participă în cadrul celui de-al 15-lea Forum Global în domeniul Concurenței al OCDE (Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică), care se desfășoară la Paris în perioada 1-2 decembrie 2016.

Evenimentul a reunit peste 100 de delegații din întreaga lume pentru a discuta subiecte ce țin de Promovarea concurenței, protecția drepturilor omului, Rolul studiilor de piață ca un instrument în promovarea concurenței, Independența autorităților de concurență - de la proiectare la practică, Sancțiuni în cazurile antitrust.

Delegația Consiliului Concurenței participă pentru a treia oară la Forumul Global în domeniul Concurenței (GFC) al OCDE, care întrunește anual oficiali de rang înalt din autoritățile de concurență din lume și are misiunea de a promovara politicile de îmbunătățire a bunăstării economice și sociale a oamenilor. În acest an participarea la eveniment a fost organizată cu susținerea Proiectului UE „Suport pentru Consiliul Concurenței".

Consiliul Concurenței

01.12.2016 

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next