Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Atelier de lucru în domeniul ajutorului de stat organizat de Secretariatul Comunității Energetice

Atelier de lucru în domeniul ajutorului de stat organizat de Secretariatul Comunității Energetice

           
30.11.2016   528 Accesări    

La 24 noiembrie 2016, în orașul Viena, Austria, a avut loc Atelierul de lucru în domeniul ajutorului de stat, organizat de Secretariatul Comunității Energetice. Evenimentul a întrunit reprezentanți din Bosnia și Herțegovina, Croația, Ucraina și alte țări. Din partea Consiliului Concurenței la atelier au participat Olesea GROSU, Șef al Direcției Evidență și Raportare a Ajutoarelor de Stat și Svetlana SOCHIRCA, Șef adjunct al Direcției Evidență și Raportare a Ajutoarelor de Stat.

În cadrul evenimentului experții au abordat subiecte privind identificarea ajutorului de stat, criteriile de evaluare a ajutorului de stat, notificarea și controlul ajutorului de stat. Totodată, participanții la atelier au fost implicați în diverse studii de caz privind identificarea și evaluarea ajutorului de stat.

Amintim că, Republica Moldova a devenit membru cu drepturi depline în cadrul Comunităţii Energetice Europene din anul 2010.

Consiliul Concurenței

30 noiembrie 2016

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next