Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Competition CaFÉ cu reprezentanții mass-media

Competition CaFÉ cu reprezentanții mass-media

           
29.11.2016   543 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Discuții și schimb de experiență între reprezentanții mass-media de la noi și din România și cei ai Consiliului Concurenței, care s-au întrunit astăzi, 29 noiembrie 2016, în cadrul unui off-line cu genericul "Tehnici eficiente de comunicare instituțională cu mass-media", desfășurat  sub egida Competition CaFÉ.

Această ediție, este una jubiliară, marcând 1 an de la lansarea platformei de discuții Competition CaFÉ și a fost dedicată comunicării cu reprezentanții mass-media.

Cu un cuvânt de salut evenimentul a fost deschis de către doamna Viorica CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței, după care doamna Despina PASCAL, Expert Proiect UE "Suport pentru Consiliul Concurenţei" a intervenit cu remarci introductive.

Doamna Veronica COJOCARU, Șef Direcţie Politici şi Relaţii cu Publicul din Consiliul Concurenței a vorbit despre provocări și perspective în cadrul colaborării autorității cu instituțiile media din Republica Moldova.

Evenimentul s-a bucurat de participarea oaspeților experți din România care au împărtășit experiența lor în domeniu. Astfel, domnul Constantin RUDNIȚCHI Redactor şef Revista Economistul și Producător de emisiuni la TVR1, a vorbit despre: Cum ducem temele privind concurenţa pe prima pagină sau la breaking news? De la ce vrea publicul la ce are nevoie publicul, iar doamna Mihaela POPESCU, Editor Senior la Revista Progresiv, a prezentat experiența sa în domeniul: Practicilor de comunicare cu autoritatea de concurenţă şi de diseminare a informaţiei către publicul larg. La rândul său, domnul Cătălin Marius BĂLAN, Editor la Redacţia Ştiri, Digi24TV a vorbit despre Experienţă şi bune practici în consolidarea comunicării instituţionale cu media vizuală.  

Pe final, doamna Despina PASCAL a prezentat: Relaţia cu media - canal principal de advocacy pentru promovarea şi dezvoltarea  culturii concurenţiale.

Evenimentul, a avut un caracter interactiv, participanții activ au adresat întrebări interesante, astfel considerăm că am reușit să atingem scopul pe care ni l-am propus și le mulțumim tuturor pentru deschidere și implicare.

Cea de-a IX-a ediție a platformei de discuții Competition CaFÉ fost organizată de Consiliul Concurenței cu susținerea Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței". Amintim că , Proiectul UE "Suport pentru Consiliul Concurenței" are drept scop susținerea Republicii Moldova în realizarea obiectivelor pe componenta de concurență, specificate în capitolul de legislație și politică concurențială din cadrul DCFTA (Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător UE-Moldova).

Consiliul Concurenței

29.11.2016

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next