Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Ministerul Finanțelor cu privire la acordarea măsurii de sprijin pentru S.A. „Termoelectrica”

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Ministerul Finanțelor cu privire la acordarea măsurii de sprijin pentru S.A. „Termoelectrica”

           
02.12.2015   1704 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Ministerul Finanțelor privind acordarea unui împrumut cu dobândă preferențială în vederea realizării proiectului de îmbunătățire a eficienței sistemului de alimentare centralizată cu energie termică, acordat cu suportul Băncii Internaționale pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Notificarea menționată a devenit efectivă la data de 11.11.2015. În acest context, Consiliul Concurenței este interesat în obținerea observațiilor și punctelor de vedere ale persoanelor interesate, în legătură cu notificarea menționată.

 

Observațiile și punctele de vedere pot fi transmise prin poștă la următoarea adresă: mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 73/1, MD-2001 sau prin fax la numărul: +37322 27-06-06.

Arrow Prev

             

        

Arrow Next