Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Consiliul Concurenței la Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului

Consiliul Concurenței la Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului

           
02.11.2015   1591 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Consiliul Concurenței a participat la Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului, sâmbătă, 31 octombrie 2015. Echipaţi corespunzător, angajaţii Consiliului Concurenței împreună cu reprezentanții primăriei or. Ialoveni au plantat peste 550 de puieţi de arţari şi frasini într-un parc din orașul Ialoveni.

Conducerea Consiliului Concurenței și a Primăriei or. Ialoveni, au susținut astfel, campania națională „Un arbore pentru dăinuirea noastră", instituită prin decret prezidenţial în anul 1995. 

Tradiția nobilă de înverzire a localităţilor, împrejurimilor şi pasajelor din preajma drumurilor a fost menținută de-a lungul anilor de către autoritatea de concurență.

 

 Consiliul Concurenței 

02 noiembrie 2015 

Consiliului Concurenței la Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului Consiliului Concurenței la Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului Consiliului Concurenței la Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului Consiliului Concurenței la Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului Consiliului Concurenței la Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului Consiliului Concurenței la Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului
 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next