Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Participarea Consiliului Concurenței în cadrul Forumului Internațional al Publicității din Nijni Novgorod (Federația Rusă)

Participarea Consiliului Concurenței în cadrul Forumului Internațional al Publicității din Nijni Novgorod (Federația Rusă)

           
23.09.2014   1823 Accesări    

         În perioada 11-12 septembrie 2014, în oraşul Nijni Novgorod (Federația Rusă), a avut loc Forumul Internațional al Publicității organizat de către Palata de Comerţ şi Industrie a Regiunii Nijni Novgorod. La acest eveniment, în calitate de reprezentant al Consiliului Concurenţei, a participat  Elena SEDLEȚCHI, controlor principal de stat al Direcţiei Juridice.

         Scopul evenimentului a rezidat în consolidarea societății economice și autorităților de reglementare pentru promovarea normelor de reglementare a publicității.

         În cadrul Forumului, reprezentantul Consiliului Concurenţei a asistat la cea de a 15-a Conferinţă anuală „Problemele afacerilor din domeniul publicităţii din Rusia. Consolidarea mediului de afaceri și autorităților de reglementare”,  la Şedinţa Comitetului de antreprenoriat în domeniul publicităţii și a participat cu o prezentare privind activitatea autorității de concurență din Republica Moldova  în domeniul de control şi de reglementare a publicităţii în cadrul celei de-a 13-a ședințe al Consiliului coordonator pe lângă CIPA pentru publicitate.

         La eveniment au fost abordate subiecte privind ultimele modificări a legislaţiilor naţionale în domeniul publicității, situaţia actuală a pieţei publicităţii exterioare precum și practica statelor CSI în vederea implementării legislaţiei cu privire la publicitate şi analiza pieţii publicităţii în cadrul statelor membre a CSI.

         Participarea Consiliului Concurenței al Republicii Moldova la Forumul Internațional al Publicității a contribuit la realizarea schimbului de informații şi experienţă între  autorităţile de concurenţă a 9 state membre CSI (Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan, Moldova, Rusia, Tadjikistan, Uzbekistan) privind reglementarea legislativă în sfera publicităţii şi noile propuneri de modificarea a legislaţiei, cazurile examinate de încălcare a legislaţiei publicităţii şi soluţiile adoptate, etc. dar și la promovarea imaginii Consiliului Concurenței pe plan extern.

 

 

Consiliul Concurenței

23 septembrie 2014

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next