Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Semnalează existența unui ajutor de stat ilegal

Semnalează existența unui ajutor de stat ilegal

           
22.07.2015   1851 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Deții informații despre un ajutor de stat ilegal? Ți-au fost lezate interesele? Consiliul Concurenței este interesat în obținerea informațiilor privind ajutoarele de stat ilegale.

Orice persoană interesată, care dispune de informații relevante privind acordarea unor întreprinderi a ajutoarelor de stat ilegale, poate sesiza Consiliul Concurenței prin completarea și expedierea formularului de plîngere.

Plîngerile pot fi transmise prin poștă la următoarea adresă: Consiliul Concurenței, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 73/1. MD-2001; tel. 0 22 27 34 43, fax. 0 22 27 06 06 sau prin e-mail: office@competition.md . 

Ajutorul ilegal reprezintă ajutorul de stat care a fost acordat unei întreprinderi fără a fi autorizat de Consiliul Concurenţei sau a fost acordat în condiţiile în care Consiliul Concurenţei a fost notificat însă nu a adoptat în termen legal o decizie referitoare la acesta.

 Ajutoarele sociale nu reprezintă ajutoare de stat ilegale în sensul art.3 al Legii nr. 139 din 15.06.2012 cu privire la ajutorul de stat.

 

 

Formularul de plângere privind un ajutor de stat presupus ilegal poate fi descărcat aici:


Formular de plîngere privind un ajutor de stat presupus ilegal

Arrow Prev

             

        

Arrow Next