Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Consiliul Concurenţei, examinează notificarea parvenită de la Agenția Proprietății Publice, cu privire la măsura de sprijin acordată Î.M. “Supraten Plus” S.R.L.

Consiliul Concurenţei, examinează notificarea parvenită de la Agenția Proprietății Publice, cu privire la măsura de sprijin acordată Î.M. “Supraten Plus” S.R.L.

           
04.12.2014   609 Accesări    

     Consiliul Concurenţei, examinează notificarea parvenită de la Agenția Proprietății Publice, cu privire la măsura de sprijin acordată Î.M. “Supraten Plus” S.R.L. în urma încheierii contractului de vânzare-cumpărare a terenului aferent construcțiilor proprietate privată. Notificarea sus-menţionată a devenit efectivă la data de 25.11.2014.

     În acest context, Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea informaţiilor de la terţi care au tangenţă cu notificarea menţionată. Aceste informaţii pot fi transmise prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, mun. Chişinău, bd Ştefan cel Mare 73, MD-2001; e-mail: office@competition.md sau prin fax la nr.: 0(22)27-06-06.”

 

Consiliul Concurenței

04 decembrie 2014

Arrow Prev

             

        

Arrow Next