Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Vizita Preşedintelui Consiliului Concurenţei din România la Chişinău

Vizita Preşedintelui Consiliului Concurenţei din România la Chişinău

           
01.04.2014   1647 Accesări    

     În data de 31 martie 2014, Viorica CĂRARE, Preşedintele Consiliului Concurenţei al Republicii Moldova a realizat o întrevedere cu domnul Bogdan Marius CHIRIŢOIU, Preşedintele Consiliului Concurenţei din România.

     La întrevedere, care a avut loc în cadrul vizitei domnului CHIRIŢOIU la Chişinău, au participat Membrii Plenului Consiliului Concurenţei al Republicii Moldova  şi Directorul direcției bunuri de consum al Consiliul Concurenței din România.

     Scopul şedinţei a rezidat în schimbul de experienţe,  consolidarea relaţiilor de colaborare şi parteneriat existente între autorităţile de concurenţă omoloage, şi fortificarea acestora. În cadrul întrevederii au fost examinate problemele concurenţiale prezente pe pieţele din Republica Moldova şi România precum şi metodele optime de soluţionare a acestora. În special s-a discutat despre  colaborarea cu alte autorităţi, în mod particular a celor de reglementare, în cadrul investigaţiilor şi acumulării informaţiilor, liberalizarea pieţelor şi competenţele autorităţii de concurenţă în procesul de intervenţie asupra preţului.

 

Consiliul Concurenţei

1 aprilie 2014

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next