Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  A fost publicat Regulamentul privind ajutorul destinat protecţiei mediului înconjurător

A fost publicat Regulamentul privind ajutorul destinat protecţiei mediului înconjurător

           
18.11.2013   319 Accesări    

     La 15 noiembrie 2013 a intrat în vigoare Hotărîrea Plenului Consiliului Concurenţei nr.9 din 30 august 2013 (Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 258-261 din 15.11.2013) prin care se aprobă Regulamentul privind ajutorul destinat protecţiei mediului înconjurător.

     Regulament în cauză este elaborat în vederea implementării Legii cu privire la ajutorul de stat nr.139 din 15.06.2012 și transpune normele europene aferente ajutorului de stat destinat protecției mediului înconjurător.

     Regulamentul privind ajutorului de stat destinat protecției mediului înconjurător transpune norme cu privire la categoriile de beneficiari ai ajutoarelor pentru protecția mediului înconjurător.

     Deasemenea, Regulamentul în cauză prevede criteriile de acordare a ajutoarelor pentru protecția mediului înconjurător, precum: intensitatea ajutorului, costurile eligibile, condițiile de acordare a ajutorului și condiții care reglementează cumulul ajutorului etc.

Arrow Prev

             

        

Arrow Next