Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  A fost publicat Regulamentul privind ajutorul acordat beneficiarilor ce prestează servicii de interes economic general

A fost publicat Regulamentul privind ajutorul acordat beneficiarilor ce prestează servicii de interes economic general

           
05.11.2013   315 Accesări    

     La 01 noiembrie 2013 a intrat în vigoare Hotărîrea Plenului Consiliului Concurenţei nr. 11 din 30 august 2013 (Monitorul Oficial al Republicii Moldova  nr. 243-247 din 01.11.2013) prin care se aprobă Regulamentul privind ajutorul acordat beneficiarilor ce prestează servicii de interes economic general.

     Regulamentul privind ajutorul acordat beneficiarilor ce prestează servicii de interes economic general este elaborat în vederea implementării Legii cu privire la ajutorul de stat nr.139 din 15.06.2012 și are drept scop reglementarea condițiilor ce trebuie respectate la acordarea ajutoarelor de stat întreprinderilor care prestează servicii de interes economic general, compatibilitatea acestor categorii de ajutor, categoriile de beneficiari, precum și ajutoarele de stat pentru prestarea serviciilor de interes economic general care nu pot fi compatibile cu mediul concurențial.   

Arrow Prev

             

        

Arrow Next