Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  A fost publicat Regulamentul privind ajutorul pentru salvarea beneficiarilor aflaţi în dificultate

A fost publicat Regulamentul privind ajutorul pentru salvarea beneficiarilor aflaţi în dificultate

           
05.11.2013   310 Accesări    

     La 1 noiembrie 2013 a intrat în vigoare Hotărîrea Plenului Consiliului Concurenţei nr.6 din 30 august 2013 (Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 243-247 din 01.11.2013) prin care se aprobă Regulamentul privind ajutorul pentru salvarea beneficiarilor aflați în dificultate.

     Regulament în cauză este elaborat în vederea implementării Legii cu privire la ajutorul de stat nr.139 din 15.06.2012 și transpune normele europene aferente ajutorului de stat pentru salvarea beneficiarilor aflați în dificultate.

     Regulamentul privind ajutorul pentru salvarea beneficiarilor aflați în dificultate, transpune norme cu privire la categoriile de beneficiari ai ajutoarelor pentru salvarea întreprinderilor în dificultare, precum și/sau pentru restructurarea acestor întreprinderi

     Deasemenea, Regulamentul în cauză prevede criteriile de acordare a ajutoarelor pentru salvare și/sau restructurare, precum: intensitatea ajutorului, costurile eligibile, condițiile de acordare a ajutorului și condițiile care reglementează cumulul ajutorului etc.

Arrow Prev

             

        

Arrow Next