Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  A fost publicat Regulamentul privind ajutorul de stat pentru înfiinţarea de întreprinderi de către femeile antreprenor

A fost publicat Regulamentul privind ajutorul de stat pentru înfiinţarea de întreprinderi de către femeile antreprenor

           
28.10.2013   324 Accesări    

     La 25 octombrie 2013 a intrat în vigoare Hotărîrea Plenului Consiliului Concurenţei nr.7 din 30 august 2013 (Monitorul Oficial al Republicii Moldova  nr. 238-242 din 25.10.2013) prin care se aprobă Regulamentul privind ajutorul de stat pentru înfiinţarea de întreprinderi de către femeile antreprenor.

     Regulament în cauză este elaborat în vederea implementării Legii cu privire la ajutorul de stat nr.139 din 15.06.2012 și transpune normele europene aferente ajutorului de stat pentru înfiinţarea de întreprinderi de către femeile antreprenor.

     Regulamentul transpune norme cu privire la condițiile de acordare a ajutoului în cauză, categoriile de beneficiari, intensitarea ajutorului de stat și costurile eligibile, precum și condițiile care reglementează cumulul ajutorului și condiții de monitorizare a ajutorului de stat pentru înfiinţarea de întreprinderi de către femeile antreprenor.

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next