Abonare la noutăţi
    
Stimați Colegi, Parteneri, Prieteni, Echipa Consiliului Concurenței Vă felicită cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști. Fie ca Lumina Sfintei Învieri să Vă călăuzească în viață, să Vă dea sănătate și fericire, putere de muncă pentru a Vă împlini visele, liniște în suflet, căldura în inimi și să aveți parte numai de bine. Sărbători fericite!
Apel către autoritățile publice locale Consiliul Concurenței solicită aducerea în concordanță cu prevederile reglementărilor din domeniul ajutorului de stat a actelor juridice aferente prestării serviciilor de interes economic general.
10 ani de politici concurențiale în Republica Moldova: „Evoluții, Provocări, Perspective” O conferiță internațională dedicată aniversării a 10 ani de politici concurențiale în Republica Moldova are loc, în perioada 15 - 17 martie, la Chișinău.

Noutăţi

Stimați Colegi, Parteneri, Prieteni,
14.04.2017   66  
 Echipa Consiliului Concurenței Vă felicită cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști. Fie ca Lumina Sfintei Învieri să Vă călăuzească în viață, să Vă dea sănătate și fericire, putere de muncă pentru a Vă împlini visele, liniște în suflet, căldura în inimi și să aveți parte numai de bine.  Sărbători fericite!          
Să facem lumea un pic mai bună
14.04.2017   66  
Sfintele Sărbători de Paști este momentul care ne aduce mai aproape de cei mai triști ca noi și ne reamintește să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai caldă și sufletul mai deschis. Am continuat tradiția și am
Implementarea legislației concurențiale și a ajutorului de stat discutate la Cahul
07.04.2017   196  
Astăzi, 7 aprilie 2017, reprezentanții Consiliului Concurenței și ai autorităților publice locale din peste 47 de localități din sudul Republicii Moldova s-au întrunit la Cahul pentru a discuta implementarea legislației concurențiale și a ajutorului de stat de către autoritățile publice locale
Țările din parteneriatul estic sunt gata să preia experiența Republicii Moldova
31.03.2017   276  
Bruxelles, 31 martie 2017, Comisia Europeană Președintele Consiliului Concurenței din Moldova, Viorica CĂRARE, a avut o întrevedere de lucru cu Ann-Sophie DUPONT, Ofițer de Politici concurențiale la DG Competition din cadrul Comisiei Europene.
Inspecțiile și urmările lor
30.03.2017   545  
Întreprinderea "System Capital Management" S.R.L. a fost sancționată cu 1,6 mln. lei pentru refuzul de a se supune inspecţiei efectuate de către colaboratorii Consiliului Concurenței, în urma deciziei adoptate de către Plenul Consiliului Concurenței, prin care s-a constatat încălcarea art.
Experiența Consiliului Concurenței al Republicii Moldova, prezentată la Bruxelles
29.03.2017   222  
 Delegația Consiliului Concurenței al Republicii Moldova, condusă de Președintele autorității, Viorica CĂRARE, participă, în perioada 29-30 martie 2017, la Conferința Internațională cu genericul: "20 de ani de concurență în România", care se desfășoară la Parlamentul European, în Bruxelles.
Raportul privind ajutoarele de stat acordate în Republica Moldova pentru anul 2015
27.03.2017   187  
Consiliul Concurenței a elaborat cel de-al treilea Raport al ajutorului de stat acordat în Republica Moldova, de la intrarea în vigoare a Legii nr. 139 din 15.06.2012 cu privire la ajutorul de stat.
Detalii: Noutaţi

”Consiliul Concurenței la 10 ani: Evoluții, Provocări, Perspective”

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Arrow Prev

             

       

Arrow Next